-12%
hbl_visuel-t2_800px_
HB_kapsule_ploscice
Hair_bell_kapsule

Kapsule za močne lase HairBell – intenzivna barva in lesk

0 out of 5

29,90

Prejšnja najnižja 29,90.

EAN: 3700227705432Availability: Na zalogi Znamka: Institute Claude Bell

Opis

HairBell prehransko dopolnilo za lepše, močnejše in bolj zdrave lase.

HairBell kapsule so nov izdelek na osnovi rastlinskih izvlečkov, ki zagotavlja zdrave in lepe lase. Kapsule vsebujejo hranilne snovi za lase: hialuronsko kislino, kolagen, aminokisline in keratin. Vse to pozitivno vpliva na rast las in preprečuje izpadanje. Lasje so zato bolj zdravi, močnejši, bolj svetleči in dobijo bolj intenzivno barvo.

Na naše lase vplivajo najrazličnejši dejavniki: vremenske spremembe, utrujenost, bolezni, menstruacija, onesnaženost zraka… vse to škodi keratinu in zato so lasje šibki in lomljivi. Prizadeti lasje izpadajo lahko od dvakrat do štirikrat bolj kot zdravi lasje. Posledica so tudi cepljene konice, izguba volumna in sijaja.

HairBell kapsule so prehransko dopolnilo, ki pomaga lasem in nohtom, da ohranijo moč in zdravje.  Inovativna formula HairBell kapsul uspešno dopolnjuje delovanje mineralov in vitaminov.

HairBell kapsule preprečujejo izpadanje in lomljenje las. – Učunkovina Nutricible 111 Apple (aktivna sestavina na osnovi flavan-3ol) in izvleček iz borovnic, vpliva na proste radikale, upočasni staranje las in spodbuja prekrvavitev lasišča.

Izvlečki iz pšenice in babmbusa pomagajo pri tvorbi keratina za novo lasno tkivo.

HairBell kapsule lasem dajejo sijaj in moč.  Gladek in kompakten zunanji sloj las iz močnih keratinskih  lusk daje lasem sijaj, ker površina bolj odbija svetlobo. Za to je nujno potrebna pravilna sinteza keratina v telesu. Vitamin E deluje antioksidativno in vitamin B pomaga pri sintezi cistaina, ki je osnovni element keratina. Cink in aminokisline v HairBell kapsulah zagotavljajo najbolj učinkovito sintezo keratina za lepe lase. Nutricible Beauty je aktivna sestavina, v kateri so združene tri osnovni elementi za obnovo lasišča in kože: kolagen, keratin in hialuronska kislina. Le zdravo lasišče je lahko podlaga za goste in mehke lase.

Izvlečki iz borovnic ojačajo prekrvavitev lasišča.

Baker prispeva k naravni obarvanosti las.

Cink vzdržuje lase.

Vitamin B6 pomaga pri sintezi cistaina.

Vitamin E ščiti celice proti oksidaciji.

Testi *

* Teste je izvedel neodvisni laboratorij v Franciji. Rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Testi so pokazali manjšo izgubo las za 54,18% pri česanju. Razlika je bila opazna pri vseh prostovoljcih.
Manjšo splošno izgubo las za 72% pri vseh prostovoljcih.

Testi so potrdili, da HairBell kapsule  lasem zagotavljajo 2x več moči in 2x vitalnosti.

Vsi prostovoljci so ocenili, da so lasje po jemanju HairBell kapsul bolj sijoči, 96% jih je ocenilo, da so lasje močnejši, 92% jih je ocenilo, da so lasje dobili lepšo barvo.

92% prostovoljcev je ocenilo, da bi HairBell kapsule še jemali in vsi so jih priporočili.

Nihče med njimi ni  prekinil terapije in nihče ni opazil stranskih učinkov v treh meseceh, ko so jemali prehransko dopolnilo HairBell.

Navodila za uporabo kapsul za lase

Vsako jutro popijte 2 tableti s polnim kozarcem vode.

V paketu je 60 kapsul za 30 dnevno terapijo.

Porizvedeno v Franciji

 

 

Nutricible® Beauté [antiagglomérant : phosphate dicalcique, hydrolysat de collagène marin (poisson), kératine, acide hyaluronique]. L-Cystine. Antiagglomérants : phosphate dicalcique, carbonate de magnésium. Agent de charge : cellulose microcristalline. Nutricible® 111 Pomme source sélective de polyphénols [pectine de pomme, extrait de pomme, poudre de pomme]. Antiagglomérant : phosphate tricalcique. Hydrolysat de protéine de blé dosé en cystine (gluten). Antiagglomérant : stéarate de magnésium. Extrait sec de pousse et tige de bambou. L-Méthionine. Extrait sec de fruit de citrus. Vitamine E. Vitamine B3. Biotine. Extrait sec de baie de myrtille. Oxyde de zinc. Vitamine B5. Gluconate de cuivre. Vitamine B6.