Dostava

 • OB NAKUPU NAD 2,50 EUR VAM NUDIMO BREZPLAČNO POŠTNINO

  Blago, naročeno v spletni trgovini HairBell.si, odpošljemo v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v skladišču, običajno še isti dan.
  Da bi naročene artikle dostavili karseda hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot.

  STROŠEK DOSTAVE

  Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša €4,00. Pri plačilu po povzetju se zaradi dodatnih provizij zaračuna dodatni strošek v višini €1,50.

  BREZPLAČNA DOSTAVA

  S prejetim kuponom lahko koristite BREZPLAČNO DOSTAVO. Kupon prejmete ob posebnih AKCIJAH oz. PROMOCIJAH spletne trgovine HairBell.si!
  Ob nakupu nad 30,00 EUR vam nudimo brezplačno poštnino.

 • PAKET ODPOŠLJEMO ŠE ISTI DAN

  Če je blago na zalogi, paket odpošljemo še isti dan in če je naročilo oddano in potrjeno dovolj zgodaj. Da bi nam to uspelo, upoštevaj naslednja priporočila:
  – preveri ali je artikel na zalogi (pri podatku dobava bo pisalo »na zalogi«),
  – naročilo oddaj čimprej – najkasneje do 16. Ure,
  – ob načinu plačila po predplačilu vam izdelke lahko odpošljemo šele po opravljenem nakazilu zneska na TRR našega podjetja.
  Če artikla nimamo na zalogi v skladišču, bo na dostavo treba počakati dlje. V tem primeru upoštevajte naslednja pravila:
  – predviden rok dobave je 7-15 dni, v primeru če artikla ni na zalogi (gre za povprečen čas, v katerem uvoznik dostavi blago do nas),
  – če pri artiklu piše, da je trenutno nedobavljiv, to pomeni, da nimamo podatka o tem, kako hitro lahko artikel dostavimo; če tak artikel vendarle naročiš, ga bomo poskušali najti in vam ga dostaviti, če pa bomo neuspešni, bomo naročilo stornirali,
  – če naročiš več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, te bomo vprašali ali želiš dobavo skupaj ali želiš prejeti izdelke, ki so na zalogi takoj,
  – če bo čakalna doba zelo dolga, vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o podatkih o predvideni dobavi; če se vmes kadarkoli naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale artikle ali pa naročilo stornirali.
  Za dostavo poskrbi GLS Slovenija, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku petih delovnih dni. Ob odpremi pošiljke ti bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

Za vse dodatne informacije nam pošljite elektronsko pošto na info@hairbell.si.

Delite prispevek

preloader