Ste se tudi vi že kdaj spraševali kako pospešiti rast las oziroma kako prikriti svojo plešo? No naj vam povemo, da mi smo se in tako raziskali evropski trg, da bi našli željeno. Dan danes je na trgu ogromno produktov, ki ne učinkujejo tako, kot se predstavljajo, zato je zelo pomembno, da se pred nakupom prepričate ali izdelek res učinkuje.

Šampon za rast las je eden od najbolj iskanih produktov pri nas in po svetu. Zato vam z veseljem predstavljamo šampon za rast las Hairbell, francoskega proizvajalca Claude Bell, ki že od leta 1992 pomaga ljudem pri lepotnih popravkih obraza in drugih delov telesa. Njihovo poslanstvo že leta ostaja isto: kupcem ponuditi cenovno dostopne kozmetične izdelke, obogatene z aktivnimi sestavinami. Testi so bili opravljeni na vzorcu 60 ljudi Francoske populacije. Čas raziskave je trajal 1 mesec in rezultati so sledeči: polovici ljudi, ki je izdelek uporabljalo redno, vsak dan so lasje zrasli tudi do 123% več kot pa skupini ljudi, ki izdelka ni uporabljalo.

Šampon za rast las

Zavedati se moramo, da lasje rastejo približno 0,35 milimetra dnevno oziroma 1 centimeter na mesec kar pa je za nekatere prepočasen postopek. Šampon za rast las Hairbell te težave odpravi hitro in na popolnoma naraven način. Skrivnostna formula se skriva v balzamu za lase, kateri vsebuje aktivno snov, ki lase spodbudi k hitrejši rasti. Ravno zaradi tega je danes inštitut Claude Bell najbolj priznan v Evropi na področju izgube las. Preden pa je izdelek sploh prišel na trg pa so morali opraviti preiskave na področju bakterij in pa toksikološke študije. Vsak izdelek je strogo preverjen s strani neodvisnih laboratorijev. Ti pa opravljajo 4 najbolj pomembne preizkuse: stranski učinki, zadovoljstvo uporabnikov, varnost zdravja in pa učinkovitost.

Da pa bo rezultat kar se da hiter in učinkovit, naj vam predstavimo še navodila za uporabo šampona in balzama. Priporočamo, da šampon Hairbell nanašate v manjših količinah na vaše mokre lase vsake 2 do 3 dni. Nežno masirajte lasišče s konicami prstov in tako vtrite šampon. Nikakor lasišča ne praskajte ali drgnite pregrobo, saj lahko s tem poškodujete lasišče. Šampon pustite delovati 3-4 minute, nato dobro sperite s toplo vodo. Ko ste uspešno sprali šampon z glave, nanesite še manjšo količino balzama Hairbell. Balzam ravno tako nanesete na mokre lase in ga pustite delovati nekaj minut med tem časom pa si nežno razčešite lase. Balzam sperite s toplo vodo. Ko se lasje posušijo vam bodo iz srca hvaležni!

Poleg uporabe šampona in balzama, pa je priporočljivo uporabljati tudi masko za lase, ki jo prav tako proizvaja inštitut Claude Bell. Maska naredi lase elastične, zaščiti lasišče, prepreči lomljenje las in spodbudi lase k hitrejši rasti.

Ste našli in izvedeli vse kar ste iskali? Če je vaš odgovor DA potem hitro naročite naš izdelek po akcijski ceni! No ja.. ker ste si vzeli čas in prebrali članek, vam pri nakupu naših izdelkov podarimo 10% popusta! Vse kar morate storiti je to, da ob naročilu izdelka v komentar napišete: “Prebral sem članek Šampon za rast las”.

Priporočamo se k branju tudi ostalih člankov, ki so objavljeni na naši spletni strani.

1 Comment found on this post

    Tereza

    “Prebral sem članek Šampon za rast las”.

    Odgovori

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja